Merken

EXCLUSIEVE TOPMERKEN

Verkoop van een veelzijdige collectie meubelen van topmerken

In mijn showroom in Ede staat een mooie mix van nieuwe en gebruikte meubels. Gezien de merken die ik verkoop, welke alleen met eersteklas materialen werken, is al het hout massief en is alle bekleding van echt leer. In de showroom vindt u vooral eetkamertafels, salontafels en kasten van Bert Plantagie, welke zich kenmerken door massief hout met subtiele RVS details. Daarnaast staan er prachtige unieke fauteuils en banken van Leolux, veelal uitgevoerd in eersteklas leder. Rolf Benz en Design on Stock worden vooral vertegenwoordigd in diverse strakke modern vormgegeven banken en fauteuils.

Hoge kwaliteit

De merken die ik verkoop kenmerken zich door hoge kwaliteit en het gebruik van de beste materialen. Massief noten en eiken, goed leer en dikke kwaliteitstoffen. Alle merken worden in Europa geproduceerd. Door het gebruik van deze materialen is de duurzaamheid van de meubels lang. Verzorg het leer en voed het hout en het gaat een levensduur mee! Dit is dan ook de reden dat deze meubels ook gebruikt nog in zeer goede (nieuwe) staat aangekocht kunnen worden.

Combinatie van exclusieve Topmerken

Eersteklas materialen & Lange levensduur

Leolux

Unieke vormen, aparte modellen en geweldig

Bert Plantagie

Tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem

Rolf Benz

Top design gecombineerd
met Duitse degelijkheid

Design On Stock

Royale meubels door
diepe, stevige kleuren

Leolux

Unieke vormen, aparte modellen en geweldig zitcomfort!

Zo zou ik Leolux willen omschrijven. Leolux werkt met prachtige leersoorten en sterke moderne stoffen. Door te kiezen voor een uitgesproken model of te kiezen voor een aparte kleurstelling, is er een Leolux voor iedereen!

Bert Plantagie

Tijdloze en eigentijdse modellen

Bert plantagie is een oer-Hollands merk met stijlvolle en verleidelijke
designmeubelen van topkwaliteit. De meubelen van bert plantagie hebben een geheel eigen identiteit waarmee een ieder, mits juist toegepast, een evenwichtig, smaakvol en altijd uniek interieur kan creëren. Het merk vertaalt op geheel eigen wijze de nieuwste meubeltrends in een tijdloze maar actuele collectie banken en fauteuils, stoelen, tafels en kasten.

Rolf Benz

Top design en Duits kwaliteitswerk

Rolf Benz combineert hoogstaande kwaliteit met perfect zitcomfort! Het Duitse merk staat bekend om haar tijdloze en moderne design. De op maat gemaakte meubels staan voor ontspanning en bewegen mee met uw houding. Een frisse blik in uw interieur door ongebruikelijke opstellingen. Ervaar Rolf Benz design.

Design On Stock

Royale meubels door diepe, stevige kleuren

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk en doordat alle meubelen in eigen beheer gemaakt worden, kan Design on Stock ook de beste prijs aanbieden. De grootste hits van Design on Stock, de Bloq bank, Aikon Lounge bank en de Heelz bank

U zoekt een specifiek design meubel

Van Ledden Exclusief gaat voor u op zoek